Apache Storm Certifiering Utbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Apache Storm Certifiering Utbildning

Edureka

Den Själv-paced online Apache Storm kurs Är utformad för att ge kunskap och färdigheter för realtidsanalys av en mängd olika strömmade data. Apache Storm är kraftfullt, distribuerat, realtidsberäkningssystem. Storm är ett välutvecklat, stabilt och roligt att använda ramverk för företagsklass i realtid stor dataanalys.

Kursens mål

Efter avslutad "Apache Storm" -kurs i Edureka ska du kunna: 1. Förstå var du ska använda Storm för realtidsanalys 2. Installera Apache Storm cluster på ditt system 3. Lär dig Storm Technology Stack och Groupings 4. Implementera utlopp och bultar 5. Implementera Trident Topology ovanpå Storm 6. Arbeta på flera Real World-projekt som använder Storm

Vem ska gå för denna kurs?

Kursen är utformad för proffs som strävar efter att göra en karriär i Real Time Big Data Analytics med Apache Storm och Hadoop Framework. Programvarufagare, datavetenskapare, ETL-utvecklare och projektledare är de viktigaste mottagarna av kursen. Andra yrkesverksamma som ser fram emot att förvärva en solid grund för Apache Storm Architecture kan också välja denna kurs.

Vilka är förutsättningarna för denna kurs?

Deltagare bör ha tidigare programmeringserfarenhet och borde vara bekanta med grundläggande begrepp för Core Java och Object Oriented Programming Concepts. Kunskap om Hadoop, begrepp som meddelandeköer och pub-sub-metoder kommer att vara en fördel för denna kurs. Vi erbjuder också en gratis kurs "Java Essentials for Storm" till alla deltagare som registrerar sig för Apache Storm-träningen.

Varför lära Apache Storm?

Googles sökutveckling under det senaste året indikerar tydligen Apache Storm som nästa stora sak i ekonsystemet Real Time Data Analytics. Prognoserad som den föredragna open source-plattformen för Real Data Big Data Analytics, kommer Apache Storm att vara en högt värderad skicklighet för proffs inom Data Analytics-domänen. Denna omfattande kurs ger dig möjlighet att förstå Apache Storm från den grundläggande. Du kommer att vara mentorerad för att jobba på flera verkliga användningsfall med Apache Storm och dess jämförelse med Hadoop Ecosystem.

Edureka Certifieringsprocessen:

I slutet av kursen kommer du att arbeta på ett realtidsprojekt. Du kommer att få en problemformulär tillsammans med en dataset som ska fungera.

När du lyckats med projektet (granskat av en expert) får du ett certifikat med prestationsbaserad betygsättning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
179 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan