Kurser i Teknologistudier Nätbaserad

Sök Kurser i Teknologistudier Online

Teknologistudier

Ett avancerat diplom är ett utbildningsprogram som ger studenterna den fördjupade kunskap de behöver för att avancera vidare i sin karriär eller för att kvalificera sig för unika yrkesmöjligheter. Många avancerade diplom kan slutföras på kort tid, vilket gör dem perfekta för studenter med redan hektiska liv.

Även om teknologi kan verka vara något som uppstått i senare tid har vi människor faktiskt använt teknologi helt sedan vi började skapa verktyg med utgångspunkt i naturresurser. Till exempel kan förståelsen för eld och hur den kunde användas i förhistorisk matlagning betraktas som en del av den teknologiska utvecklingen.

Avancerat studieprogram i Teknologistudier Nätbaserat

Läs Mer

Verkställande Digital Omvandling Program

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Heltid 200 öppettider October 2018 Spanien Barcelona

Vi har utvecklat Executive Program i Digital Transformation att hjälpa chefer som leder förändringen att hantera ny utveckling och styra effektivt genomförande av omvandlingsprocesser från ett verkligt projekt för digital omvandling som gör det möjligt för ditt företag utvecklas fullt ut i en värld full av möjligheter. [+]

Vi lever i en tid av stora förändringar som håller på att förändra vårt sätt att organisera, relatera och även vårt sätt att leva och utvecklas i samhället och i organisationer. Under de kommande åren kommer vi att se hur den nya digitala infödda arbetskraften kommer att slutföra arbetet med att definiera nya spelregler på marknaden.

Prioriteten för varje organisation fortfarande överleva och kunna anpassa sig till förändringar när de uppstår. Att veta hur de påverkar sociala nätverk, ny teknik, automation, big data och maskininlärning, ansluten det nya bolaget -IoT-, nya organisationsformer och nya kanaler (Internet och mobil) är imprescincibles att tillämpa ändra effektivt i hela värdekedjan.... [-]