avancerad examen i Spanien Nätbaserat

Kurser Nätbaserat i Spanien

Master

De som vill öka sin potentiella lön kan vara intresserade av att ta ett avancerat diplom. Dessa diplom förser studenter med specialkunskap om det de valt att studera och arbeta med, och de kan också ge de meriter som krävs för att kvalificera sig för avancerade positioner.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

De bästa Avancerade studieprogram nätbaserat i Spanien 2018/2019

Läs Mer

Verkställande digital omvandling program

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Heltid 200 öppettider October 2018 Spanien Barcelona

Vi har utvecklat Executive Program i Digital Transformation att hjälpa chefer som leder förändringen att hantera ny utveckling och styra effektivt genomförande av omvandlingsprocesser från ett verkligt projekt för digital omvandling som gör det möjligt för ditt företag utvecklas fullt ut i en värld full av möjligheter. [+]

Vi lever i en tid av stora förändringar som håller på att förändra vårt sätt att organisera, relatera och även vårt sätt att leva och utvecklas i samhället och i organisationer. Under de kommande åren kommer vi att se hur den nya digitala infödda arbetskraften kommer att slutföra arbetet med att definiera nya spelregler på marknaden.

Prioriteten för varje organisation fortfarande överleva och kunna anpassa sig till förändringar när de uppstår. Att veta hur de påverkar sociala nätverk, ny teknik, automation, big data och maskininlärning, ansluten det nya bolaget -IoT-, nya organisationsformer och nya kanaler (Internet och mobil) är imprescincibles att tillämpa ändra effektivt i hela värdekedjan.... [-]