Filter
Advanced Diploma
Spanien Takt: Alla

2 Kurser Nätbaserat i Spanien

De som vill öka sin potentiella lön kan vara intresserade av att ta ett avancerat diplom. Dessa diplom förser studenter med specialkunskap om det de valt att studera och arbeta med, och de kan också ge de meriter som krävs för att kvalificera sig för avancerade positioner.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De 2 bästa Avancerade studieprogram nätbaserat i Spanien 2019

Läs mer Läs mindre

Results

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Avancerad tekniker i Multiplatform Applications Development förbereder dig på avstånd i utvecklingen av appar, en av de nya jobbprofiler som mest efterfrågas av företag. ... [+]

Avancerad tekniker i Multiplatform Applications Development förbereder dig på avstånd i utvecklingen av appar, en av de nya jobbprofiler som mest efterfrågas av företag.

Med vårt eget CEV Online-projekt kommer du att bli en videospelutvecklare och mobila applikationer för Iphone, iOS och Android . Du kommer att behärska de bästa Motorerna som Unity 3D och programmera i Swift, Java Script och Objetive-C.

Vi har en exklusiv online-metodik som gör det möjligt att bekvämt följa träningen från ditt hem, med de bästa interaktiva resurserna, videoklipp, online-handledare, streamingklasser och lagarbete. Online fp undervisas i totalt 2 år, guidad steg för steg av våra professorer, referenter inom branschen, som hjälper dig att positionera sig inom den bästa arbetsmarknaden i branschen.... [-]

Spanien Madrid
February 2019
Heltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

De lär sig med överlägsen tekniker i 3D-animationer, spel och interaktiva miljöer på avstånd de konstnärliga teknikerna som deltar i utformningen av tecken, scener och ob ... [+]

De lär sig med överlägsen tekniker i 3D-animationer, spel och interaktiva miljöer på avstånd de konstnärliga teknikerna som deltar i utformningen av tecken, scener och objekt med 2d och 3d-animering. Du kommer att förvärva en professionell hantering av den mest använda mjukvaran inom animations- och videospel som Maya, After Effect eller Photoshop. Du kommer att kunna utveckla rörelsefångst, teckenanimering, dynamiska simuleringar eller fotorealistisk belysning.

I denna tvååriga Advanced Degree (FP) träningscykel får du grundläggande kunskaper i 3D-animationsområdet. Bli Cev din passion i yrket, du kommer att använda den mest innovativa tekniken inom sektorn.

Online metodik... [-]
Spanien Madrid
February 2019
Heltid
2 år
Online
Läs mer på svenska