Filter
Advanced Diploma
Nordamerika Tempo: Alla

Sök 2 Avancerade studieprogram Nätbaserad i Nordamerika

Ett avancerat diplom är ett utbildningsprogram som ger studenterna den fördjupade kunskap de behöver för att avancera vidare i sin karriär eller för att kvalificera sig för unika yrkesmöjligheter. Många avancerade diplom kan slutföras på kort tid, vilket gör dem perfekta för studenter med redan hektiska liv.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Be om information avancerade studieprogrammen Nätbaserat i Nordamerika 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Toronto Film School

Videospelindustrin driver gränserna för kreativt uttryck och innovation, och om du är naturligt konstnärlig med en passion för videospel, är det dags att förvandla dina k ... [+]

Avancerade examina nätbaserat i Nordamerika 2019/2020. Videospel Animation Associate Diploma

Videospelindustrin driver gränserna för kreativt uttryck och innovation, och om du är naturligt konstnärlig med en passion för videospel, är det dags att förvandla dina konstnärliga färdigheter till 3D-animering. Vårt online Video Game Animation- program kommer att förbereda dig med professionella färdigheter för att bli en videospelare och göra en inverkan i en snabbt utvecklande bransch. Arbetande vuxna som letar efter videospel animationskurser på nätet kommer att hitta flexibilitet, interaktivitet och bekvämlighet genom vårt deltidsprogram.

Varaktighet: 24 månader

Leveransläge: Online... [-]

Kanada Toronto
Oktober 2019
Engelska
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska
Toronto Film School

Vårt skrivande för Film och TV Associate Diploma erbjuder en intensiv utbildning bakom kulisserna i hela skärmområdet. Programmet är utformat för att replikera process oc ... [+]

Skriva för Film och TV Associate Diploma

Vårt skrivande för Film och TV Associate Diploma erbjuder en intensiv utbildning bakom kulisserna i hela skärmområdet. Programmet är utformat för att replikera process och miljö i film- och tv-industrin. Online klassrum är utformade efter industrin skrivrum med samarbetande berättelser sessioner. Du kommer lära dig att kasta, skriva och producera för alla format av film och tv, inklusive sitcoms, en timmes drama, filmsekvenser, nya medier, sändningsnyheter, reklamfilmer och PSA och faktumunderhållning.

Varaktighet: 24 månader

Leveransläge: Online

Undervisning: Begäran Info... [-]

Kanada Toronto
Oktober 2019
Engelska
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska