Filter
Advanced Diploma
Kanada Tempo: Alla

2 Kurser Nätbaserat i Kanada

De som vill öka sin potentiella lön kan vara intresserade av att ta ett avancerat diplom. Dessa diplom förser studenter med specialkunskap om det de valt att studera och arbeta med, och de kan också ge de meriter som krävs för att kvalificera sig för avancerade positioner.

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

alla 2 bästa Avancerade studieprogram Nätbaserat i Kanada 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Toronto Film School

Videospelindustrin driver gränserna för kreativt uttryck och innovation, och om du är naturligt konstnärlig med en passion för videospel, är det dags att förvandla dina k ... [+]

Det Topp Avancerade studieprogram nätbaserade i Kanada. Videospel Animation Associate Diploma

Videospelindustrin driver gränserna för kreativt uttryck och innovation, och om du är naturligt konstnärlig med en passion för videospel, är det dags att förvandla dina konstnärliga färdigheter till 3D-animering. Vårt online Video Game Animation- program kommer att förbereda dig med professionella färdigheter för att bli en videospelare och göra en inverkan i en snabbt utvecklande bransch. Arbetande vuxna som letar efter videospel animationskurser på nätet kommer att hitta flexibilitet, interaktivitet och bekvämlighet genom vårt deltidsprogram.

Varaktighet: 24 månader

Leveransläge: Online... [-]

Kanada Toronto
Oktober 2019
Engelska
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska
Toronto Film School

Vårt skrivande för Film och TV Associate Diploma erbjuder en intensiv utbildning bakom kulisserna i hela skärmområdet. Programmet är utformat för att replikera process oc ... [+]

Skriva för Film och TV Associate Diploma

Vårt skrivande för Film och TV Associate Diploma erbjuder en intensiv utbildning bakom kulisserna i hela skärmområdet. Programmet är utformat för att replikera process och miljö i film- och tv-industrin. Online klassrum är utformade efter industrin skrivrum med samarbetande berättelser sessioner. Du kommer lära dig att kasta, skriva och producera för alla format av film och tv, inklusive sitcoms, en timmes drama, filmsekvenser, nya medier, sändningsnyheter, reklamfilmer och PSA och faktumunderhållning.

Varaktighet: 24 månader

Leveransläge: Online

Undervisning: Begäran Info... [-]

Kanada Toronto
Oktober 2019
Engelska
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska