STUDYONLINE.SE

Jämför 7 avancerade studieprogrammen nätbaserad Europa

De som vill öka sin potentiella lön kan vara intresserade av att ta ett avancerat diplom. Dessa diplom förser studenter med specialkunskap om det de valt att studera och arbeta med, och de kan också ge de meriter som krävs för att kvalificera sig för avancerade positioner.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Kontakta universitet avancerade studieprogram på internet Europa 2019/2020

sökresultat funna Filter

Nivå 5 - Avancerat Diplom i finansiell handel

Financial ELearning
Internet Deltid 9 - 18 månader Öppen antagning Storbritannien London

Nivå 5 är utformad för att förbättra kandidatens förståelse för finansiering och att visa dem till proprietära handelspersonal. Trainees kommer att introduceras till globala finansiella terminsmarknader som omfattar divergerande handelsstrategier inklusive direkt och spridning av handel (inklusive växelkurs-, växelkurs- och inter-commodity spread) och arbitrage, som används över FX, Fixed Income, Equity och Commodity markets .

IELTS FÖRBEREDELSE

The College of Contract Management (Online)
Internet Heltid Deltid 276 - 900 timmar Öppen antagning Storbritannien UK Online + 1 fler

I de kurser du lär dig de enklaste sätten att klara provet, vilken examinator söker efter i dina skriv- och talprov, varför har du misslyckats tester ", där du har vanliga misstag och behöver förbättras och du kommer att förbereda tentamen genom Gör massor av övningar med hjälp av de typer av frågor du kommer att se i tentamen.

Avancerad examen i yrkesutövning i kontraktshantering

The College of Contract Management (Online)
Internet Heltid Deltid 6 - 9 månader Öppen antagning Storbritannien UK Online + 1 fler

Den avancerade examen i professionell praxis i kontraktshantering kommer att ge dig kompetenta färdigheter att starta din karriär som en kontraktschef / projektledare / kontraktsadministratör / fordonsadvisat / projektkontroll ingenjör. Kursen är utformad för yrkesverksamma "som jobbar som platschef / byggnadschef / projektledare / civilingenjör / kvantmätare / advokat inom bygg- och olje- och gasindustrin. Om du har slutfört ett kandidatexamen i ingenjörsvetenskap eller kvantitetsmätning, eller lagar eller ledning eller relevanta byggnadsstudier kan det leda till en givande yrkes karriär inom bygg-, olje- och gasindustrin.

Förlängd avancerade professionella diplom i företagsekonomi och marknadsföring

Global Impact Training And Higher Education
Internet Heltid 9 - 12 månader Augusti 2020 Storbritannien London

Efter ett framgångsrikt slutförande av detta steg, kommer eleverna att få magisterexamen i Business Management, som utfärdas av EduQual, Storbritannien.

Doktorsexamen i EU: s konkurrenslag genom distansutbildning (Kings College London)

KNect365 Learning
Internet Deltid 8 månader Oktober 2019 Storbritannien London

Det ger undervisning från en av världens ledande centra av europeisk rätt och studeras på distansundervisning, vilket gör att man undviker viktig tid bort från ditt kontor. Genomföra detta rigorösa program kommer du att få en kanten på en konkurrenskraftig arbetsmarknad. Detta program lockar en verkligt internationell publik och har deltagit av över 2600 studenter från Europa, Fjärran Östern, Mellanöstern, Afrika, USA, Sydamerika och Australasien.

Senior tekniker i Multiplatform Application Development på distans

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido
Internet Heltid 2 år Kontakt Skolan Spanien Madrid

Den högsta tekniken inom fjärransluten multiplatform applikationsutveckling ger dig möjlighet att specialisera sig inom en sektor med bred projektion och stor efterfrågan i arbetsvärlden. Denna grad lärs uteslutande i spanska.

Överlägsen tekniker i 3D-animationer, spel och interaktiva miljöer på distans

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido
Internet Heltid 2 år Kontakt Skolan Spanien Madrid

Överlägsen tekniker i 3D-animationer, spel och interaktiva miljöer vid en avstånd kommer att förbereda dig för att erhålla en av de mest kraftfulla profilerna på den nuvarande marknaden. Du lär dig de konstnärliga tekniker som du kan skapa och designa karaktärer, scenarier och 2D- och 3D-animationsobjekt. Denna grad lärs uteslutande i spanska.