Read the Official Description

Mål

Med sin examen kommer du att utveckla och fördjupa din kunskap om marinmätning. Eleverna engagerar sig i spännande och utmanande ämnen som kartläggning av skrov-, säkerhets- och operativa undersökningar samt incident- och olycksutredning. Kursen omfattar också viktiga ämnen som skrivande av undersökningsrapporten, juridiska aspekter och försäkringar. Du kommer att lära dig de färdigheter som krävs för att göra en undersökning effektivt och effektivt. Du kommer också att skärpa dina IT-, skrivande och självständiga tänkande färdigheter och utveckla förmågan att assimilera och utvärdera relevant information vid konstruktion av ett argument. Dessa är färdigheter som är mycket eftertraktade i världen bortom studier - oavsett om du redan arbetar eller byter karriär.

Vad kursen erbjuder

 • En chans att förstärka och förbättra dina karriärvägmöjligheter inom kartläggningsindustrin och bli en ackrediterad mariniemätare
 • Surveying yrkesverksamma som passerar Diploma kursen har möjlighet att få ett examensbevis i marinmätning
 • Ger specialistkunskap om branschen från författare som för närvarande driver egna jordbruksföretag

Fördelar med att studera marinundersökningsexamen

 • Förmånerna att studera med institutet är att du blir en full medlem av Internationella sammanslutningen av marina konsulter och mätare under träning och du kan därför delta i alla föreningsaktiviteter, inklusive ansikte mot ansikte kurser. seminarier och konferenser.
 • Efter avslutad praktisk träning får du certifieringen från en erkänd organisation enligt IMO-resolution A.789 (19) som kvalificerar deltagarna att uppfylla kraven på granskare och revisorer i klassificeringssällskapen.
 • Att kvalificera deltagarna som ackrediterade lastmätare, superintendenter, kvalitetschefer, ledare, skeppsinspektörer.
 • Varje ämne som avslutas kommer att se leverans av certifikat för slutförande.

Flexibel studie

Vår flexibla studie innebär att du kan variera studietiden om livet blir i vägen för lärande. Det är föredraget att du fullföljer Advanced Diploma om 12 månader men vi kan erbjuda ytterligare 3 månaders förlängning om det behövs. Varje modul ska ta mellan 10-30 timmar för att slutföra med ytterligare tid för att slutföra studentuppgifterna. Värdet av studien handlar inte bara om kvalifikationen du får i slutet. det är hur det kan förändra ditt liv som helhet.

Stöd

Du kommer att ha fullt stöd under hela ditt studium, med modulledare att vägleda, ge råd och erbjuda omfattande feedback på dina kurser. Stöd erbjuds också av andra institutets medarbetare och medstudenter på handledning. eller som en del av det globala samhället av studenter som kan nås via online studentforum och sociala medier.

Du är aldrig ensam

Även om du arbetar i din egen miljö. du kommer aldrig vara ensam. Du får möjlighet att träffa dina medstudenter i handledning och onlineforum. Det finns växande nätverksmöjligheter under seminarier och socialiserande arrangemang anordnade av institutet och du kommer regelbundet att bli inbjuden att delta i sådana evenemang.

Arbeta på heltid och studera på deltid

De flesta fraktundersökningsstuderande studenter arbetar heltid och studerar på deltid. Den här flexibla rutten för att tjäna kvalifikationer gör att du kan göra så mycket studier som möjligt, tillsammans med ditt jobb. Att bygga upp dina erfarenheter och kvalifikationer samtidigt visar också arbetsgivare hur engagerade du är.

Arbetsbaserad kvalifikation

Det är kanske den första kursen eller kvalifikationen du har gjort i lastmätning och det är ett bra sätt att få ackreditering i det du redan gör.

Vem ska delta

 • Speditörer;
 • Marinmätare
 • Teknisk Superintendent;
 • Fraktofficer;
 • Leveransindustrins nybörjare;
 • Andra yrkesverksamma.

Vad kommer du att vinna?

 • En chans att förstärka och förbättra dina karriärvägmöjligheter inom kartläggningsindustrin och bli en ackrediterad mariniemätare;
 • Surveying yrkesverksamma som passerar Diploma kursen har möjlighet att få ett examensbevis i marinmätning;
 • Ger specialistkunskap om branschen från författare som för närvarande driver egna jordbruksföretag.
Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Lloyd's Maritime Institute »

Last updated September 12, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Feb. 2019
Aug. 2019
Duration
12 månader
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum