ONLINESTUDIES

Sök bland 3 Kurser på internet i Nordamerika

Ett avancerat certifikat delas ut efter att man slutfört ett akademiskt program som är speciellt utformat för att hjälpa redan yrkesverksamma personer att utöka sina kunskaper. Genom att ta detta certifikat kan man öka sin potentiella inkomst.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Kontakta skolor direkt Kurser Nätbaserat i Nordamerika 2020

sökresultat funna Filter

Avancerade certifikat projektledning

NYU Tandon Online
Amerikas förenta stater, New York
Advanced Certificate
September 2020
Engelska
Online

Förbättra din tekniska kunskap för att leda, förnya och leda projekt för att förbättra verksamheten med vår Projektledning Advanced Certificate.

Läs mer

RNCP titel Nivå 3: Event Projektledare

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Frankrike, France Online + 38 Mer
Advanced Certificate
September 2020
<
Deltid
Franska
Online

RNCP Certifieringen utfärdas av den nationella kommissionen för yrkes Certification (CNCP), under ledning av arbetsministeriet. Varje utbildning ingår i RNCP uppfyller ett kla ...

Läs mer

Avancerade certifikat bioinformatik

NYU Tandon Online
Amerikas förenta stater, New York
Advanced Certificate
Januari 2020
01 Nov 2016
Engelska
Online

Komplettera din biovetenskap eller MD avancerad examen med en bioinformatik Advanced Certificate Degree, ger dig verktyg för att hantera och studera data.

Läs mer