52857WA Advanced Diploma of Plant Engineering

Allmänt

Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

132785_IMG_5533.jpgEngineering Institute Of Technology","author_url":"","source":""}" />

Gå med i det interaktiva LIVE ONLINE-programmet i 18 månader på deltid för att få:

 • Färdigheter och kunskap inom den senaste tekniken inom alla aspekter av växtteknik
 • Vägledning från praktiserande experter inom anläggningsteknik inom området
 • Kunskap från instruktörernas stora erfarenhet snarare än från klinisk information från böcker och högskolor
 • Förbättrade karriärmöjligheter och inkomst
 • Ett avancerat diplom i världsteknik i växtteknik

Programdetaljer

Omfamna en välbetald, intensiv men trevlig karriär genom att genomföra denna omfattande och praktiska kurs. Det levereras av live distansutbildning och presenteras av några av de ledande växtingenjörsinstruktörerna i världen idag. Det finns nu en kritisk brist på senior Plant Engineers runt om i världen på grund av pensionering, omstrukturering och snabb tillväxt inom nya industrier och tekniker. Många industriföretag över hela världen kommenterar svårigheten att hitta erfarna växtingenjörer trots att de betalar enastående löner. Ofta undervisar universitet och högskolor inte växtteknik som kärnämne. Mycket av den vitala kunskapen (t.ex. praktisk underhållsplanering och procedurer ) du behöver när du påbörjar arbetet som kvalificerad anläggningstekniker saknas i deras läroplaner. Det finns dock några anmärkningsvärda undantag med vissa mycket engagerade utövare. Många av de universitet och högskolor som undervisar i Plant Engineering gör det främst ur en teoretisk synvinkel.

Dessutom har lärare ofta otillräcklig erfarenhet i branschen på grund av svårigheten att locka till sig bra ingenjörer från den högt betalda privata sektorn. Syftet med detta 18-månaders online-inlärningsprogram är att ge dig grundläggande färdtekniska färdigheter. Kursen ger omfattande täckning inom de olika områdena växtteknik. Ämnen täcks såsom växter , anläggningshantering , instrumentkontrollteknik , elektroteknik , miljöteknik och säkerhets- och ekonomihantering . Praktisk kunskap försummas inte; en växtingenjör bör också vara väl informerad om metallformning, sammanfogning, värmebehandling och skydd .

Denna kurs undviker övervikt på teori. Detta behövs sällan i den verkliga industriella världen där tiden är kort och omedelbara resultat krävs. Hårslagna och användbar kunskap behövs som minimikrav. Formatet för presentation, live, interaktivt distansinlärning med användning av fjärrlabor gör att du kan slå marken igång och vara till omedelbar nytta för ditt företag eller framtida arbetsgivare.

Vem ska slutföra detta program

Alla som vill få en gedigen kunskap om nyckelelementen i Plant Engineering för att förbättra sin arbetsförmåga och för att främja sina jobbmöjligheter:

 • Elektrotekniker som behöver en övergripande uppskattning av växtteknik
 • Elektriker
 • Underhållsingenjörer och handledare
 • Personer som studerar för ett av de sydafrikanska ingenjörernas kompetenscertifikat
 • Automatisering och processingenjörer
 • Designingenjörer
 • Projektledare
 • Konsulterande ingenjörer
 • Produktionsledare
 • Kemiska och mekaniska ingenjörer
 • Instrument- och processkontrolltekniker

Även de som har mycket erfarenhet av växtteknik kan hitta det användbart att följa några av ämnena för att få kunskap i ett mycket koncentrerat men praktiskt format.

Programstruktur

Programmet följer sex tekniska trådar för att ge dig maximal praktisk täckning inom området Plantteknik:

 1. Översikt och var Plant Engineer passar in i 2000-talets produktionsfär
 2. Tekniska tekniker i detalj
 3. Färdigheter för ett projekt, process, miljö- och energihantering
 4. Underhållsstyrning
 5. Säkerhetshantering; med motsvarande juridisk kunskap
 6. Andra nödvändiga färdigheter för att behärska

Kursen består av 19 moduler. Dessa moduler täcker en rad aspekter för att ge dig maximal praktisk täckning inom växtteknik:

Modulnummer Modulnamn Varaktighet
1 Introduktion till växtteknik 2 veckor
2 Anläggningsverksamhet och anläggningshantering 3 veckor
3 Elektrisk utrustning och teknik 8 veckor
4 Tryckfartyg och pannor 4 veckor
5 Grundläggande för professionell teknik 4 veckor
6 Mekanisk utrustning och teknik 7 veckor
7 Flytande kraftsystem och komponenter 4 veckor
8 Pumpar och tätningar 3 veckor
9 Termodynamik, kompressorer, fläktar och fläktar 4 veckor
10 Processanläggning och design för rörledning 3 veckor
11 Värme, ventilation, och luftkonditionering 4 veckor
12 Buller och vibrationer 3 veckor
13 Struktur- och anläggningskoncept 6 veckor
14 Processhantering 3 veckor
15 Energihushållning 3 veckor
16 Instrumentation och styrteknik 3 veckor
17 Underhållsstyrning 3 veckor
18 Miljöteknik 2 veckor
19 Säkerhetshantering 3 veckor

En anteckning om erkännande av detta program i det australiska utbildningssystemet: EITs systerföretag, IDC Technologies, är ägaren till detta program. Kvalificeringen är officiellt ackrediterad inom Australian Qualifications Framework av Training Accreditation Council, och EIT är godkänd av Australian Skills Quality Authority (ASQA) för leverans av EIT i alla australiska stater. EIT levererar detta kursprogram till studenter över hela världen.

Ingångskrav

Detta är ett påskyndat, praktiskt, arbetsinriktat program. Den är utformad för ingenjörer och tekniker som har viss bakgrund inom området. Detta inkluderar de som har tekniska eller '' yrkesmässiga kvalifikationer som vill gå vidare till nästa karriärsteg, de med betydande relevant arbetserfarenhet som behöver formalisera och förbättra sina prestationer och de med högre kvalifikationer inom ett relaterat område som vill utveckla specialistkunskap. Det skulle inte vara lämpligt för en student utan relevant arbetslivserfarenhet.

Lärande och undervisning

Fördelar med online-lärande till studenter

 • Kostnadseffektiv e : ingen resa eller boende behövs
 • Interaktiv: live, interaktiva sessioner låter dig kommunicera med din instruktör och medstudenter
 • Flexibel: korta interaktiva sessioner via Internet som du kan delta från ditt hem eller kontor. Lär dig medan du tjänar!
 • Praktiskt: utför övningar genom att få åtkomst till våra laboratorier och simuleringsprogramvara
 • Expertinstruktörer: instruktörer har omfattande branscherfarenhet; de är inte bara "akademiker"
 • Inga geografiska gränser: lära dig från någon plats, allt du behöver är en internetanslutning
 • Ständigt stöd: från din instruktör (er) och en dedikerad lärande supportansvarig under hela kursen
 • Internationell insikt: interagera och nätverk med deltagare från hela världen och få värdefull insikt i internationell praxis

Fördelar med online-lärande till arbetsgivare

 • Lägre utbildningskostnader: ingen resa eller boende behövs
 • Mindre driftstopp: korta webbseminarier (60-90 minuter) och flexibla träningsmetoder innebär mindre tid bort från jobbet
 • Behåll anställda: behåll personal som kan överväga en examen som heltidsstudie
 • Öka effektiviteten: förbättra dina tekniska eller tekniska medarbetares färdigheter och kunskaper
 • Internationell insikt: studenterna har tillgång till internationellt baserade professionella instruktörer och studenter

Hur fungerar det?

EIT online-inlärningskurser innebär en kombination av levande interaktiva sessioner via Internet med en professionell instruktör, uppsatta avläsningar och uppdrag. Kurserna inkluderar simuleringsprogram och fjärrlaboratorieapplikationer för att låta dig ställa teori för att träna, och ge dig ständigt stöd från en dedikerad lärande assistent.

Praktiska övningar och fjärrlaboratorier

Som en del av det banbrytande nya undervisningssättet använder våra online-teknikkurser en rad fjärrlaboratorier (laboratorier) och simuleringsprogram, för att underlätta ditt lärande och att testa den kunskap du får under din kurs. Det handlar om kompletta arbetslabbar som är uppställda på olika ställen i världen, i vilka du kommer att kunna logga in och fortsätta genom de olika praktiska sessionerna.

Dessa kommer att kompletteras med simuleringsprogramvaran, som körs antingen på distans eller på din dator, för att säkerställa att du får den nödvändiga praktiska erfarenheten. Ingen kan lära sig mycket uteslutande av föreläsningar, laboratorierna och simuleringsprogrammet är utformade för att öka materialets absorption och för att ge dig en praktisk inriktning av inlärningsupplevelsen. Allt detta kommer att ge dig en solid, praktisk exponering för de centrala principer som omfattas och kommer att se till att du får maximal nytta av din kurs.

vittnesmål

Det jag gillade mest med kursen var materialen.
Stuart Fyfe, Norge

Bra instruktör med god industriell kunskap och erfarenhet.
Johan Vorster, Sydafrika

Senast uppdaterad Sep 2020

Om skolan

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Läs mer

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Läs mindre
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Mer Mindre