ONLINESTUDIES

Jämför {onlinestudies-mba-1-year-mba:plural} i Management inom modeindustrin i Spanien nätbaserat 2020

De som vill fortsätta sin företagsutbildning innan de börjar karriär kan komma in i ett 1-årigt MBA-program. Programmet är utformat för att hjälpa studenter att välja fokus och utveckla de färdigheter som leder till framgång.

Modehantering är en affärsfokuserad studie av modebranschen. Lärare lär sig att studera konsumentbeteende och jobba med designers för att ta reda på vad som krävs för att sälja produkter i den ständigt föränderliga modevärlden.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Kontakta skolor i topp {onlinestudies-mba-1-year-mba:plural} i Management inom modeindustrin i Spanien Nätbaserat 2020

1 Resultat i Management inom modeindustrin, Spanien Filter

Master i företagsekonomi och management (MBA) - Specialitet i mode

IMF Business School
1-årig MBA
<
Deltid
<
12 månader
Spansk
Internet

MBA i Fashion från IMF riktar sig till en mycket bred publik, profiler från näringslivet som vill stärka modedelen eller vice versa, fashionistas som vill göra språnget till n ...

Läs mer