Filter
1-årig MBA
Storbritannien Tempo: Deltid

jämför {onlinestudies-mba-1-year-mba:plural} i Ledarskap på internet i Storbritannien 2019/2020

De som vill fortsätta sin företagsutbildning innan de börjar karriär kan komma in i ett 1-årigt MBA-program. Programmet är utformat för att hjälpa studenter att välja fokus och utveckla de färdigheter som leder till framgång.

Studenter som tar en MBA i ledarskap utrustas med de kunskaper och färdigheter som behövs för att leda en organisation. Programmets läroplan kombinera ofta ledningskompetens med strategier för att effektivt kommunicera och positivt påverka människor.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Kontakta universitet Bästa {onlinestudies-mba-1-year-mba:plural} i Ledarskap nätbaserad i Storbritannien 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Ledarskap, Storbritannien

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Robert Kennedy College

... [+]

.

University of Cumbria MBA-program som erbjuds online i exklusivt partnerskap med Robert Kennedy College är erkända världen över.

[-]
Storbritannien City of Carlisle
Öppen antagning
Engelska
Deltid
1 - 4 år
Internet
Läs mer på svenska
Robert Kennedy College

MBA Media Ledarskap utrustar dig med kunskap och förståelse som krävs för att analysera, direkt och utveckla verksamheten i den moderna mediemiljö som omfattar journalist ... [+]

MBA Media Ledarskap utrustar dig med kunskap och förståelse som krävs för att analysera, direkt och utveckla verksamheten i den moderna mediemiljö som omfattar journalistik, marknadsföring och PR. Det undersöker kritiskt viktiga frågor och krafter som formar utvecklingen av medier i ett globalt sammanhang, i synnerhet konvergens verksamhet, interaktivitet med publiken och företagande.

Du kan fylla i online MBA i Media Ledarskap erbjuds i exklusivt samarbete med Robert Kennedy College i en takt, plats och plats som passar dig, samtidigt som man fortsätter att arbeta.

Läs på Schweiz främsta privata college och examen med studenter från över 130 olika länder och från University of Cumbria.... [-]

Storbritannien City of Carlisle
Öppen antagning
Engelska
Deltid
1 - 4 år
Internet
Läs mer på svenska