Filter
1-årig EMBA
Tempo: Alla

Sök bland {onlinestudies-mba-1-year-emba:plural} Nätbaserad

En MBA eller Master of Business Administration är en examen nivå examen. Det fokuserar på specifika aspekter av verksamheten för att ge studenterna en högre utbildningsnivå än en kandidatexamen.

Vad är en 1-årig EMBA i MBA? En EMBA är en Executive Master of Business Administration som är klar på ett år. Den är utformad för studenter som vill arbeta i ledande befattningar inom sitt valda område. Denna generella examen kan erbjuda specialiseringar som ekonomi eller verksamhet. Programmet går djupare än ett grundutbildningsprogram i näringslivet genom att lära sig avancerade färdigheter som behövs för att driva verksamheten och leda andra. Kurser i ett program kan omfatta strategisk förvaltning, företagskultur, personalhantering, ekonomi och affärsplanering.

I ett EMBA-program bör eleverna dra nytta av att de uppnår förhöjd förvaltningskompetens som ledarskap och projektledning. Dessutom kan program tillåta studenter att utveckla sina färdigheter i problemlösning och företagsrådgivning.

Kostnaden för en EMBA-examen beror på många faktorer, inklusive var en student går i skolan och hur lång tid graden tar för att erhålla. Den bästa informationen om kostnaderna kommer från varje skolas finansiellt stödkontor.

Studerande som slutför en Executive Master i företagsekonomi är vanligtvis beredda att ta på högnivå positioner inom en rad olika företag. De kan välja att arbeta för privata eller offentliga företag, ideella organisationer eller offentliga organisationer. Studenter kan också få kompetens för att hjälpa dem att arbeta i internationella företag. Jobbtitlar eleverna kan inneha efter examen inkluderar VD, senior chef, ekonomichef eller verksamhetschef.

En 1-årig EMBA i MBA-programmet kan tas på lokala högskolor som är privata eller offentliga. Detta program kan också tas online. Detta öppnar dörrar till många studenter som kan ha problem med att komma till en fysisk plats för att ta kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

Kategorier

sökresultat funna

EMAS Eurasian Management & Administration School

Studera på engelska! (1) Online, (2) Blended eller (3) Heltid på campus i Ryssland! Topp-14 bästa MBA: er i Central ... [+]

Studera på engelska!

Avancerad premie 1 år intensiv ( 1) 100% Online, (2) Blended learning eller (3) Heltid på campus i Ryssland genomför utbildningsprogram för dem som behöver skaffa mogna moderna förvaltnings färdigheter för att arbeta i ledande befattningar och som inte är nöjd med den grundläggande kunskapen som ges av de flesta akademiska handelshögskolor.

Olika specialiseringar är tillgängliga!

2 prestigefyllda grader: Executive MBA-examen från EMAS ( Ryssland) Executive MBA-examen i GFKM ( Europeiska unionen, Polen) garanti.

LÄR MER OCH GÄLLER FÖR PROGRAMMET HÄR.

Nr 1 online MBA i Ryssland Nr 1 blandade MBA i Ryssland Nr 2 på campus MBA i Ryssland TOP-14 MBA i CE Europe TOP-20 Executive MBA i CE Europe TOP-200 MBA Vad får du?Minst 31 företagsledningsfärdigheter .Praktiska lösningar för dina specifika problem på grund av konsulttjänster, snabb inkomstutveckling och karriärutveckling över hela världen.Ökning av försäljnings- och vinstmarginal, affärsprocesser och konkurrenskraftig kraftuppgradering.Professionell utveckling och förbättrad personlig effektivitet.Lärande format100% online.Blandat lärande.Heltid på campus.... [-]
Ryssland Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukraina Kyiv Vitryssland Minsk Kazakstan Almaty  + 6 Mer
Öppen antagning
Ryska,Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska