ONLINESTUDIES

Sök bland 2 {onlinestudies-mba-1-year-emba:plural} Nätbaserad

En MBA eller Master of Business Administration är en examen nivå examen. Det fokuserar på specifika aspekter av verksamheten för att ge studenterna en högre utbildningsnivå än en kandidatexamen.

Vad är en 1-årig EMBA i MBA? En EMBA är en Executive Master of Business Administration som är klar på ett år. Den är utformad för studenter som vill arbeta i ledande befattningar inom sitt valda område. Denna generella examen kan erbjuda specialiseringar som ekonomi eller verksamhet. Programmet går djupare än ett grundutbildningsprogram i näringslivet genom att lära sig avancerade färdigheter som behövs för att driva verksamheten och leda andra. Kurser i ett program kan omfatta strategisk förvaltning, företagskultur, personalhantering, ekonomi och affärsplanering.

I ett EMBA-program bör eleverna dra nytta av att de uppnår förhöjd förvaltningskompetens som ledarskap och projektledning. Dessutom kan program tillåta studenter att utveckla sina färdigheter i problemlösning och företagsrådgivning.

Kostnaden för en EMBA-examen beror på många faktorer, inklusive var en student går i skolan och hur lång tid graden tar för att erhålla. Den bästa informationen om kostnaderna kommer från varje skolas finansiellt stödkontor.

Studerande som slutför en Executive Master i företagsekonomi är vanligtvis beredda att ta på högnivå positioner inom en rad olika företag. De kan välja att arbeta för privata eller offentliga företag, ideella organisationer eller offentliga organisationer. Studenter kan också få kompetens för att hjälpa dem att arbeta i internationella företag. Jobbtitlar eleverna kan inneha efter examen inkluderar VD, senior chef, ekonomichef eller verksamhetschef.

En 1-årig EMBA i MBA-programmet kan tas på lokala högskolor som är privata eller offentliga. Detta program kan också tas online. Detta öppnar dörrar till många studenter som kan ha problem med att komma till en fysisk plats för att ta kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

sökresultat funna Filter

Executive MBA

Instituto Superior de Negocios Internacionales de Barcelona (ISNIB)
1-årig EMBA
<
Heltid
<
12 månader
Spansk
Internet

El Executive MBA ofrece todos los conocimientos y habilidades imprescindibles para dirigir y gestionar una empresa con una visión estratégica, internacional e innovadora. El E ...

Läs mer

Executive MBA | 1 år - Online, Blended eller Heltid

EMAS Eurasian Management & Administration School
1-årig EMBA
<
Heltid
<
Deltid
Ryska
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Studera på engelska! (1) Online, (2) Blended eller (3) Heltid på campus i Ryssland! Topp-14 bästa MBA: er i Central- och Östeuropa! Topp 200 bästa MBA i världen! Nr 1 online & ...

Läs mer