$close

Filter

Visa resultat

Sök bland {onlinestudies-mba-1-year-emba:plural} Nätbaserad

En MBA eller Master of Business Administration är en examen nivå examen. Det fokuserar på specifika aspekter av verksamheten för att ge studenterna en högre utbildningsnivå än en kandidatexamen. Vad är en 1-årig EMBA i MBA? En EMBA är en Executive Master of Business Administration som är klar på ett år. Den är utformad för studenter som vill arbeta i ledande befattningar inom sitt… Läs mer

En MBA eller Master of Business Administration är en examen nivå examen. Det fokuserar på specifika aspekter av verksamheten för att ge studenterna en högre utbildningsnivå än en kandidatexamen.

Vad är en 1-årig EMBA i MBA? En EMBA är en Executive Master of Business Administration som är klar på ett år. Den är utformad för studenter som vill arbeta i ledande befattningar inom sitt valda område. Denna generella examen kan erbjuda specialiseringar som ekonomi eller verksamhet. Programmet går djupare än ett grundutbildningsprogram i näringslivet genom att lära sig avancerade färdigheter som behövs för att driva verksamheten och leda andra. Kurser i ett program kan omfatta strategisk förvaltning, företagskultur, personalhantering, ekonomi och affärsplanering.

I ett EMBA-program bör eleverna dra nytta av att de uppnår förhöjd förvaltningskompetens som ledarskap och projektledning. Dessutom kan program tillåta studenter att utveckla sina färdigheter i problemlösning och företagsrådgivning.

Kostnaden för en EMBA-examen beror på många faktorer, inklusive var en student går i skolan och hur lång tid graden tar för att erhålla. Den bästa informationen om kostnaderna kommer från varje skolas finansiellt stödkontor.

Studerande som slutför en Executive Master i företagsekonomi är vanligtvis beredda att ta på högnivå positioner inom en rad olika företag. De kan välja att arbeta för privata eller offentliga företag, ideella organisationer eller offentliga organisationer. Studenter kan också få kompetens för att hjälpa dem att arbeta i internationella företag. Jobbtitlar eleverna kan inneha efter examen inkluderar VD, senior chef, ekonomichef eller verksamhetschef.

En 1-årig EMBA i MBA-programmet kan tas på lokala högskolor som är privata eller offentliga. Detta program kan också tas online. Detta öppnar dörrar till många studenter som kan ha problem med att komma till en fysisk plats för att ta kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Ducere Global Business School
Royal Docks, Storbritannien +1 Mer

En inlärningsresa som väver affärsändamål med strategi, ekonomi och människorelaterade aspekter, för att utveckla en kärna av kunskap, förmågor, färdigheter och professionella ... +

En inlärningsresa som väver affärsändamål med strategi, ekonomi och människorelaterade aspekter, för att utveckla en kärna av kunskap, förmågor, färdigheter och professionella verktyg. Detta program gör att du kan förstå de klassiska affärsprinciperna och deras relevans i dagens sammanhang. Det ger dig möjlighet att hitta lösningar på de utmaningar och möjligheter som har uppstått i en mycket globaliserad, digitaliserad och mångsidig affärsmiljö. -
1-årig EMBA
Heltid
Engelska
Internet