Läs den officiella beskrivningen

INEAFDigitala medier har skakade former av kommunikation som kräver införande av nya marknadsföringsmetoder riktade och fokuserade på mobila enheter. Den nuvarande mobiltelefon exponering (i Spanien antalet telefoner redan överstiger antalet medborgare) och interaktion (interagera dubbelriktat även identifiera positionen för användaren) gör handelsagenter kräver allt denna nya generation anpassning . Utbildning inom mobil marknadsföring teknik ger oss möjlighet att identifiera konsumenternas behov, design, utvärdera, kommunicera och distribuera produkter som uppfyller konsumenternas behov.

Syften

  • Placera ett märke på den mobila mediet.
  • Planering marknadsföringskampanjer riktade till mobila enheter.
  • Utnyttja mobilen som en marknadsföringsteknik i vårt företag eller företag.

Vem bör delta

Avsedd för både studenter och yrkesverksamma inom sektorn, som är intresserade av att få särskild utbildning i denna konkurrensutsatta området: Publishers, experter på marknadsföring, mobila applikationsutvecklare, programmerare.

Vad dig

Denna kurs kommer att ge studenterna att känna till alla frågor som rör mobil marknadsföring och dess nära relation med reklam. Du kan definiera och utveckla affärsmodeller och marknadsföringsstrategier sådana som reklamkampanjer med budskap som är anpassade till mobila enheter.

Beskrivning av metod

Vår metod för studien bygger på integration av formativ faktorer och användning av ny teknik. Vårt team har satt som mål att integrera de båda områdena, så att våra studenter att interagera med ett virtuellt campus smidig och lätt att använda. En plattform för att underlätta undersökningen, där studenterna får alla det stöd som behövs.

Vår metodik för online-lärande, är helt orienterad praxis utformad så att eleverna framsteg genom utbildningsenheter i de olika modulerna och utföra de uppgifter (praktiska aktiviteter, enkäter, journaler och antaganden reflektion) att han kommer att föreslå längs utbildningsväg.

I slutet av sin utbildning aktivitet kommer eleverna att kunna omvandla akademiska kunskaper i professionell kunskap.

utvärdering System

INEAF utbildningsåtgärder är strukturerade i moduler, som består av lektioner, praktiska aktiviteter, seminarier, forum och konferenser, bland andra.

Varje modul kommer att bedömas separat i enlighet med resultaten av obligatoriska och frivilliga tester förslag och värderingar handledare.

För att övervinna de olika modulerna studenter kommer att behöva uppnå en miniminivå av förståelse för de teoretiska innehållet och genomföra dem i praktisk verksamhet och i vår "Supercaso".

Resurser (Platform Online 3,0, tryckt material, ...)

I vår strävan att anpassa lärande filosofi 3,0 och uppmuntra användningen av nya tekniska resurser i bolaget, har vi utvecklat en virtuell Campus (Online Training Platform 3.0) exklusiv konst med en funktionell och innovativ design.

Bland de verktyg som finns hittar du: handledning service, chatt, meddelandehantering och virtuella studieverktyg (exempel, praktiska aktiviteter -Av beräkning, reflektion, utveckling, etc., video exempel och handledning video plus "supercasos", som omfattar moduler komplettera och erbjuda studenterna en översikt över specifika frågor).

Studenterna kommer att ha obegränsad tillgång till innehållet tryckta manualer förutom med de teoretiska innehållet i varje modul, som kommer att fungera som stöd för att slutföra sin utbildning.

Program undervisas på:
Spansk

Se 9 fler kurser från INEAF Business School »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
100 Öppettider
Deltid
Pris
345 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum