Läs den officiella beskrivningen

Förekomsten av konflikten som inneboende i människans liv elementet gör att utveckla ett speciellt sätt på arbetsplatsen, på grund av de spänningar som genereras av relationerna inom leveranskedjan, liksom relationerna genererade hierarki. problem metoden från en proaktiv, förutse konflikter och hantera dem en gång genereras är avgörande för hälsosamt liv av företag element, projicera en besparing av tid och pengar, och främja samarbete som ett sätt att lösa tvister .

Syften

  • Att förvärva de kunskaper som krävs för att förstå konflikten i sin helhet
  • Skjuta nödvändig för att omvandla konflikten från verktyg och metoder tvärvetenskapliga verktyg.
  • Förmåga att ge studenterna konkreta svar på de många konflikter som äger rum på arbetsplatsen.
  • Främjande av attityder ledarskap och dynamik som för att förhindra uppkomsten av konflikter.

Vem bör delta

För alla de människor som ingår i arbetsgrupper, särskilt för dem som hanterar. Det rekommenderas också för alla företagsledare, företagare eller någon liknande samarbete som länkar och hierarkiska länkar är etablerade.

Vad dig

Denna expert Kursen syftar till att ge studenterna den tekniska och teoretiska utbildning inom konflikt på arbetsplatsen. Genom ett tvärvetenskapligt strategier och metoder, kommer studenterna vara beredda att utföra förebyggande åtgärder som antingen positivt kanalkonflikt eller neutraliserar mot gemensamma utrymmen.

Beskrivning av metod

Vår metod för studien bygger på integration av formativ faktorer och användning av ny teknik. Vårt team har satt som mål att integrera de båda områdena, så att våra studenter att interagera med ett virtuellt campus smidig och lätt att använda. En plattform för att underlätta undersökningen, där studenterna får alla det stöd som behövs.

Vår metodik för online-lärande, är helt orienterad praxis utformad så att eleverna framsteg genom utbildningsenheter i de olika modulerna och utföra de uppgifter (praktiska aktiviteter, enkäter, journaler och antaganden reflektion) att han kommer att föreslå längs utbildningsväg.

I slutet av sin utbildning aktivitet kommer eleverna att kunna omvandla akademiska kunskaper i professionell kunskap.

utvärderingssystem

INEAF utbildningsåtgärder är strukturerade i moduler, som består av lektioner, praktiska aktiviteter, seminarier, forum och konferenser, bland andra.

Varje modul kommer att bedömas separat i enlighet med resultaten av obligatoriska och frivilliga tester förslag och värderingar handledare.

För att övervinna de olika modulerna studenter kommer att behöva uppnå en miniminivå av förståelse för de teoretiska innehållet och genomföra dem i praktisk verksamhet och i vår "Supercaso".

Resurser (Platform Online 3,0, tryckt material, ...)

I vår strävan att anpassa lärande filosofi 3,0 och uppmuntra användningen av nya tekniska resurser i bolaget, har vi utvecklat en virtuell Campus (Online Training Platform 3.0) exklusiv konst med en funktionell och innovativ design.

Bland de verktyg som finns hittar du: handledning service, chatt, meddelandehantering och virtuella studieverktyg (exempel, praktiska aktiviteter -Av beräkning, reflektion, utveckling, etc., video exempel och handledning video plus "supercasos", som omfattar moduler komplettera och erbjuda studenterna en översikt över specifika frågor).

Studenterna kommer att ha obegränsad tillgång till innehållet tryckta manualer förutom med de teoretiska innehållet i varje modul, som kommer att fungera som stöd för att slutföra sin utbildning.

Program undervisas på:
Spansk

Se 9 fler kurser från INEAF Business School »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
100 Öppettider
Deltid
Pris
345 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum