Läs den officiella beskrivningen

Symboliseras på Internet, informationssamhället och ny teknik, utgör en revolution i det ekonomiska och rättsliga området. Internationaliseringen av verksamheten och övervinna fysiska gränser staten gör elektronisk handel är konfigurerad som en av de mest kraftfulla verktyg som bolaget har, med ständigt ökande betydelsen av elektronisk handel och dess inverkan på marknaderna . Därför denna fortsättningskurs om elektronisk handel: Affärsmodell Online, Inköp och betalningsprocessen Web Promotion, kundlojalitet och rättslig miljö, är idealiskt för att skaffa sig kunskaper som satte dig i en privilegierad ställning på marknaden.

Syften

  • Vet hur man definierar och utveckla hela försäljningsprocessen framgångsrikt över Internet.
  • Planer, skapar och utvecklar en online-verksamhet.
  • Förbättrar och optimerar ditt företag på nätet, att tillämpa rätt teknik.

Vem bör delta

företag, reklambyråer, marknadsföring och kommunikation tekniker, specialister på elektronisk handel, som ansvarar för webbplatser, perfekt för människor som utbildats i Business etc.Complemento, LADE, marknadsföring, design (både grafiska och webb) och informatik.

Vad dig

Denna kurs kommer att förse studenterna med all teknisk och teoretiker inom e-handel kunskap, vilket ger en solid grund av alla begrepp, faktorer och aspekter att beakta när man arbetar med någon online affärsmodell. Eleverna lär sig att flytta variabler som påverkar onlinemarknadsföring sin affärsstrategi, så att det kan optimera sina resurser för att anta hela tiden den åtgärd som bäst passar behoven hos både företaget och Internet-objektet din målgrupp.

Beskrivning av metod

Vår metod för studien bygger på integration av formativ faktorer och användning av ny teknik. Vårt team har satt som mål att integrera de båda områdena, så att våra studenter att interagera med ett virtuellt campus smidig och lätt att använda. En plattform för att underlätta undersökningen, där studenterna får alla det stöd som behövs.

Vår metodik för online-lärande, är helt orienterad praxis utformad så att eleverna framsteg genom utbildningsenheter i de olika modulerna och utföra de uppgifter (praktiska aktiviteter, enkäter, journaler och antaganden reflektion) att han kommer att föreslå längs utbildningsväg.

I slutet av sin utbildning aktivitet kommer eleverna att kunna omvandla akademiska kunskaper i professionell kunskap.

utvärdering System

INEAF utbildningsåtgärder är strukturerade i moduler, som består av lektioner, praktiska aktiviteter, seminarier, forum och konferenser, bland andra.

Varje modul kommer att bedömas separat i enlighet med resultaten av obligatoriska och frivilliga tester förslag och värderingar handledare.

För att övervinna de olika modulerna studenter kommer att behöva uppnå en miniminivå av förståelse för de teoretiska innehållet och genomföra dem i praktisk verksamhet och i vår "Supercaso".

Resurser (Platform Online 3,0, tryckt material, ...)

I vår strävan att anpassa lärande filosofi 3,0 och uppmuntra användningen av nya tekniska resurser i bolaget, har vi utvecklat en virtuell Campus (Online Training Platform 3.0) exklusiv konst med en funktionell och innovativ design.

Bland de verktyg som finns hittar du: handledning service, chatt, meddelandehantering och virtuella studieverktyg (exempel, praktiska aktiviteter -Av beräkning, reflektion, utveckling, etc., video exempel och handledning video plus "supercasos", som omfattar moduler komplettera och erbjuda studenterna en översikt över specifika frågor).

Studenterna kommer att ha obegränsad tillgång till innehållet tryckta manualer förutom med de teoretiska innehållet i varje modul, som kommer att fungera som stöd för att slutföra sin utbildning.

Program undervisas på:
Spansk

Se 9 fler kurser från INEAF Business School »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
375 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum