övre delarna av Pastry

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

övre delarna av Pastry

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Överlägsen Pastry Course

Behärska de metoder för choklad, bagare och professionella bakverk

Denna fortsättningskurs i Konfektyr ger möjlighet att behärska de metoder för bakverk, bageri och choklad, som ger en heltäckande översikt över utvecklingen av alla stora professionella bakverk tekniker.

Svårt att utveckla yrket konditor kräver en bra utbildning, så skaffa en heltäckande och korrekt förståelse av alla processer: beredning av recept, fullt kapabla att använda verktyg, utrustning och ugnar. Det är också viktigt att utveckla färdigheter för att utföra alla de professionella bakverk tekniker och få goda resultat i desserter och förberedelser som ska göras.

Med fortsättningskurs i bakverk du kommer att få en bred kunskap om världen av bakverk som sträcker sig från klassiskt och internationella bakverk till traditionella och mer avancerade bröd eller söta bageri med beredningar av socker, godis, choklad, mest innovativa bakverk . En full agenda för att hantera alla delar av bageriet. Satsa på den bästa bakverk skolan!

Agenda

  • Bakverk - Bakverk: historia och konst. Installation och specifika maskiner. Kunskap om råvaror. Kroppar bisque. Spröd massa. Krämer och derivat. Mousse och familjer. Fermenterade degar. Kall värld. Mignardises. Bakverk för glutenintoleranta. Kakor. Trender och referenser. Få restauranger och länkar av intresse
  • Fermenterad Bageri och Pasta - Introduktion och historia av bageriet. Verktyg, maskiner och appliceras till utvecklingen av massteknik. Kemiska, närings-och organoleptiska sammansättning av råvaror. Processer av bildandet och utvecklingen av massorna. Söta degar jäst. Organ salta bageri. Kroppar av unika spanska bageri. Trivia, tricks och tips om bröd och bakverk.
  • Choklad och Pastry Arts - Study choklad. Bomboneria. Pastry restaurang. Choklad Konfektyr i verkstaden. Sugar. Choklad Arts.

Syften

Med avancerad kurs i Konfektyr få det:

  • Vet de allmänna egenskaper som styr driften av en modern bakelse-Obrador.
  • Vet den utrustning vi har att göra med de grundläggande råvarorna och att få ut det mesta av vår arbetsmiljö
  • Du utveckla och identifiera någon av de grundläggande arbetet i de olika familjerna som omfattar handel, kontrollerar parametrarna för tid och temperatur, väsentliga delar för att uppnå exakt utföra olika recept.
  • Domines ledning och patronhylsa och olika konstnärliga tekniker som används i bakverk med syfte att nå ett stort antal kombinationer av texturer, smaker och färger.
  • Du optimerar kriterierna för att göra en dessert meny restaurang, hanteringskostnader från korrekt val, hantering, produktion, lagring och användning av råvaror som utgör de olika desserter.

Karriärmöjligheter

Den översta bakverk Kursen riktar sig till dem som vill förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med särskild utbildning för att ta ett arbete som konditor, konditor eller workshopledare.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan