övre delarna av gastronomi

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

övre delarna av gastronomi

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Senior Course Drink

Studie mat du kommer att utveckla din karriär i en värld av matlagning

Drick Upper East Course kan du genom en fullständig dagordning som omfattar både nybörjare och avancerade kök matlagning och presentation av de bästa matlagning tekniker, förvärva de kunskaper som krävs för att utveckla en karriär inom den kulinariska världen.

Studera på nätet mat förvärva professionell kunskap om världen av matlagning för att välja ut de bästa råvarorna, göra det bästa matlagning tekniker eller hur man designar menyer. Tillsammans med bruket av de bästa kulinariska tekniker för att göra det bästa av varje produkt och förbättra presentationen av densamma, det är den stora skillnaden det kan göra de övre delarna av Gastronomi.

Lär dig steg för steg hemligheter i köket, att upptäcka din personliga touch och lära sig att främja den. Med avancerad kurs i mat Du kan få en differentiering inom köket, bli en bra kock. Studie köket är nu enklare.

Agenda

  • I inledningen till det professionella köket - Moderna kök. Preliminära Verksamheten i moderna kök. Möt Livsmedelsförädling som: grönsaker, ägg, Soppa, grytor, ris, pasta, grönsaker, skaldjur, biffar, osv. Ledning och Organisation rätter. Studie-och logistik på menyer och kort.
  • Advanced Professional Cookery - Banbrytande i gastronomi. Den kulinariska revolution. Avancerad köksutrustning. Nya optimeringsverktyg. Avancerad matlagning tekniker och bevarande. Den globala skafferi. Produkter, texturer och kryddor. Catering och samhällen. Produktion och inköp ledning. Forskning, utveckling och innovation i köket. Livsmedelsindustrin och kvalitetsstandarder. Kommunikation och marknadsföring i köket. Nya förvaltningsmodeller.
  • Nya Culinary tekniker - Nya verktyg och maskiner. Strukturer: förtjockningsmedel, geleringsmedel och stabilisatorer. Nya matlagningstekniker. Nya ingredienser. Kokbok.

Syften

Med den överlägsna köket kursen får du:

  • Vet de grundläggande processer i hanteringen av köksredskap; och de förberedande verksamhet före den slutliga kulinariska användning.
  • Lär dig de olika ingångar som kan vara början på en meny och fastställs reglerna för att skriva menyer, designkort, enskilda rätter, osv.
  • Bemästra de funktioner och uppgifter, allmänna och särskilda, som är nödvändiga för att utföra ledning och styrelse i ett kök; studerar tillsammans escandallar processer, kostnadsanalys och lindra regelbundna inventeringar.
  • Möt de nya tekniker som används i professionella kök för att skapa, utveckla och omvandla mat
  • Nya vägar gräva i gastronomi

Karriärmöjligheter

Den fortsättningskurs i mat är avsedd för alla människor som vill göra sitt yrke av gastronomi eftersom det är en av de mest dynamiska sektorerna.

I det här yrket är viktigt att ha en akademisk bakgrund i syfte att få tillgång till de bästa gastronomiska erbjudanden nationellt och / eller internationellt, eller för att hantera och driva eget företag. Du kommer också att ha karriärmöjligheter som kock och / eller kock.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan