övre delarna av maitre

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

övre delarna av maitre

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Fortsättningskurs Maître

Specialisera sig och förbättra professionellt som maître

Restaurangen maitre måste ha utmärkta kvaliteter av intuition, smak för service-och affärsinriktad.

Kursen innehåller en Maître djup kunskap om mekanik och förfaranden som behövs för att köra en oklanderlig restaurang tjänst. Under de tre moduler, kommer du att få med praktisk arbetslivserfarenhet som gör att du kan utveckla ditt arbete i organisering, planering och styrning av restaurangen, som har den kompetens till vinprovning och ligaspel samt för förberedelse och organisation av evenemang och deras respektive protokoll.

"Nöjet att betjäna" avspeglas tydligt i denna specialitet restaurang maitre. Lojalitet och kundernas förtroende att etablera tydligt vinner i det här inlägget. Den mänskliga faktorn är fortfarande differentiatorn, dra nytta av det!

Modul för vinprovning, kommer du att få i ditt hem en sats med följande produkter:

  • 2 september pulser korkskruv silver aluminium.
  • Täck vinkylare.
  • Ställ vin tillbehör.

Många flaskor för vinprovning:

  • Vita viner: Cosme Palacio, Selected Harvest. Isilla Winery, Verdejo.
  • VIN: Carratraviesa Rosado.
  • RÖDA VINER: Garnacha Salvaje del Moncayo. Altico Syrah. Robatie, bok

Agenda

  • Professional Bartender - Introduktion till restaurangen. Organisation och leverans av tjänster. Organisation och bar service. Buffé och rumsservice. Bankett. Tjänsten kaffe, te, cocktail och cigarr. Kartläggning och fakturering
  • Vinprovning - Historia vin och vinstockar. Vinframställning. Vindruvor och benämningar. Den organoleptiska vin. Den vinprovning. Spansk vinprovning. Service och mat ihopkoppling.
  • Liten organisation Evenemang och protokoll - Commercial Department. Typer av händelser och protokoll. Engineering menyn. Vin, Ihopkoppling och presentation. Protokollet om återställande händelser. Andra kompletterande verksamhet vid evenemanget.

Syften

Med fortsättningskurs Maitre, få det:

  • Du packa ordentligt för anläggningarna och för att utveckla all teknisk korrigering service beroende på vilken typ av anläggning.
  • Förvärva de kunskaper och färdigheter för att möta och betjäna kunder på rätt sätt. Förutom att veta treat potentiella kundklagomål
  • Översiktligt kunna möta den interna organisationen av restaurang
  • Vet organisationsstruktur en restaurang och dess ledning, samt olika typer av tjänster som en restaurang (bufféer, banketter, rumsservice ...)
  • Lär parametrarna för att göra menyer och brev, samt en inventering av restaurangen
  • Vet steg för steg, de ord, begrepp, komponenter och faktorer som är involverade i utvecklingen av vinprovning.
  • Föreställningar har fullständig planering och genomförande av en händelse (från mottagning till att genomföra dem), att kontrollera sina fästen, material och mänskliga behov.

Karriärmöjligheter

Den övre Kursen maître riktar sig till dem som vill förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med särskild utbildning för att ta ett arbete som chef maître bar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan